Smaaksensaties

Als barbecueën gastronomie wordt…

Bij Weber is alles begonnen met een deksel. Door de grillgerechten onder een deksel te plaatsen, werd duidelijk dat een barbecue unieke culinaire sensaties kon opwekken. Malsere gerechten en een betere controle over de bereiding. Behoud van aroma's en smaak. "Keukengerechten" die ineens ook in de tuin konden worden bereid. En zo haalde Weber de gastronomie naar buiten…

Bedekken om te ontdekken…

Dankzij het deksel op de barbecue kunnen onze barbecues werken als een heteluchtoven. De andere grote voordelen van het deksel: een gelijkmatig verdeelde warmte om de gerechten gelijkmatig te kunnen garen, dichtschroeien of grillen, met de zekerheid van een uniek mals resultaat. Dankzij het deksel drogen de gerechten niet uit en verdwijnen de geuren niet: ze zorgen ervoor dat de gerechten hun authentieke aroma's verkrijgen.


Duizend recepten onder één deksel

Vindt u de barbecuekeuken beperkt? Met Weber behoort deze opvatting tot het verleden. Door de vele mogelijkheden om gerechten dicht te schroeien, te grillen, te roken of te karamelliseren verruimt een Weber barbecue het scala van culinaire creaties enorm. De traditionele grillgerechten met vlees zijn nog altijd even heerlijk maar nemen niet meer heel uw receptenboekje in beslag. Tegenwoordig zijn er ook talloze recepten voor varkensschouder, pizza, chocoladegebak, vis in papillot, omelet, zeevruchten… Zelfs vegetariërs, die vroeger niet mee konden eten, kunnen met een Weber barbecue de heerlijkste menu's samenstellen. En voor wie werkelijk niet zonder rundvlees kan, biedt Weber oneindig veel variatiemogelijkheden. Gemarineerd vlees, lekker gekruide hamburgers, gerookte gerechten… Met onze barbecues wordt barbecueën in de tuin een ware openbaring.


Word een barbecue expert

Met een Weber barbecue op houtskool, gas of elektriciteit kunt u een expert worden in de meest diverse bereidingen. Met direct en indirect grillen worden u twee methodes aangereikt waarmee u uitmuntend grillresultaten kunt halen. Of vier zelfs, als u een houtskoolbarbecue bezit, dankzij de circulaire bereiding of de 50/50-methode. Bovendien krijgt u nog meer mogelijkheden met accessoires zoals de gevogeltestomer, de bakplaat of de pizzasteen. Kiest u voor een gasbarbecue, dan geniet u tevens van de voordelen van de Flavorizerbars waardoor het grillvocht verdampt, vleessappen en smaken niet verloren gaan en vetten gemakkelijker worden afgevoerd.


Accessoires om uw comfort nog meer te verhogen

Barbecuewanten, groentenbasket, wok, bakplaat, elektronische thermometer, premium briketten… Bij Weber hebben we een assortiment accessoires ontwikkeld waardoor u in alle veiligheid en met een optimaal comfort kunt barbecueën. Zo bereid u uw gerechten met het juiste materiaal, met steeds het juiste gereedschap bij de hand en beperkt u onhandigheden tot een minimum. Op die manier kunt u zich concentreren op de basis: verbazend lekkere en gevarieerde recepten tot leven roepen.


Gezonder barbecueën

Met al onze barbecues op houtskool, gas of elektriciteit is gezond grillen zeer goed mogelijk doordat vetten afdruipen. Dankzij de kogelvormige barbecue en een lekbakje (of de Flavorizerbars op onze gastoestellen) worden de vetten gemakkelijker afgevoerd. Door de verscheidenheid aan bereidingen die met het deksel mogelijk zijn, kunnen overigens fantastische gerechten van vis, groenten en fruit worden gemaakt.

Dealers

Cookies

Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze site zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, accepteert u gebruik van cookies zodat wij uw route kunnen traceren. Door deze informatie kunnen wij de website en onze services verbeteren. Lees meer…